Kaffekalas i Nystuga
Sannolikt är den här bilden tagen när Valborg Vestlund i Nystuga fyllde 50 år i maj 1963. På bilden Valborg med dottern Yvonne. Till höger Hildur Smolman, Emy Gustavsson, Helga Håkansson, Greta Gustavsson. I bakgrunden Olga Hansson och okänd. Till vänster Maj Adolfson. 

Ny ladugård i Nystuga
I mitten av 1950-talet revs den gamla ladugården i Nystuga. Familjen hade köpt den lada som fanns på Nygård av Ragnar Gustavsson på Lycka. Den revs först på Nygård och restes på nytt i Nystuga 1955. Vi är oklara på vilka som finns på bilden mer än tre av barnen i Nystuga - Eivor, Berit och Gunnel.

Två systrar
Gunnel och Berit Vestlund i Nystuga. Sannolikt är det hästen Pelle som de kramar om. Gunnel född 1947 och Berit 1945. Bilden tagen i slutet av 1950-talet eller 1960.

Höskörden i Nystuga
Lennart Westlund och hans far Sven var ett ständigt par när det gällde att ta hand om "Slåttanna" i Nystuga.
En förklaring till Lennarts intresse kan ha varit att han fick köra traktor, familjen grålle.
Bilden sannolikt tagen på tidigt 1960-tal.

Enda grabben i Nystuga
Lennart Westlund var enda pojken i familjen Vestlund i Nustuga. Han var född 1944. Han bodde i Nystuga huvuddelen av sin tid, men flyttade senare till Bostället. Lennart dog 2014.
 

Valborg i Nystuga
Valborg Vestlund född Förare 1923. Här tillsammans med hunden Lassie. Valborg gifte sig 1942 och flyttade till Nystuga 1947. Valborg och hennes man Sven fick fem barn - Eivor, Lennart, Berit, Gunnel och Yvonne. Hon avled 2004.