Kaffekalas i Nystuga
Sannolikt är den här bilden tagen när Valborg Vestlund i Nystuga fyllde 40 år i maj 1963. På bilden Valborg med dottern Yvonne i knät.  Från vänster i övrigt Maj Adolfson, Olga Hansen, Ester Johansson, Hildur Smolman, Emy Gustavsson, Helga Håkansson, Greta Gustavsson.  Ytterligare några Breviksdamer deltog i firanden, men finns inte med på bilden.

Ny ladugård i Nystuga
I mitten av 1950-talet revs den gamla ladugården i Nystuga. Familjen hade köpt den lada som fanns på Nygård av Ragnar Gustavsson på Lycka. Den revs först på Nygård och restes på nytt i Nystuga 1955. På bilden barnen Vestlund - Lennart, Gunnel, Berit och Eivor. Sittande Sven Vestlund. Mellan Berit och Eivor Sigge Dahlberg som var anlitad som murare.

Två systrar
Gunnel och Berit Vestlund i Nystuga tillsammans med hästen Munter. Gunnel född 1947 och Berit 1945. Bilden tagen i slutet av 1950-talet eller 1960.

Höskörden i Nystuga
Lennart Westlund och hans far Sven var ett ständigt par när det gällde att ta hand om "Slåttanna" i Nystuga.
En förklaring till Lennarts intresse kan ha varit att han fick köra traktor, familjens Grålle.
Bilden sannolikt tagen på tidigt 1960-tal.

Enda grabben i Nystuga
Lennart Westlund var enda pojken i familjen Vestlund i Nustuga. Han var född 1944. Han bodde i Nystuga huvuddelen av sin tid, men flyttade senare till Bostället. Lennart dog 2014.
 

Valborg i Nystuga
Valborg Vestlund född Förare 1923. Här tillsammans med hunden Tessie. Valborg gifte sig 1942 och flyttade till Nystuga 1947. Valborg och hennes man Sven fick fem barn - Eivor, Lennart, Berit, Gunnel och Yvonne. Hon avled 2004.