Kaffekalas i Nystuga
Sannolikt är den här bilden tagen när Valborg Vestlund i Nystuga fyllde 40 år i maj 1963. På bilden Valborg med dottern Yvonne i knät.  Från vänster i övrigt Maj Adolfson, Olga Hansen, Ester Johansson, Hildur Smolman, Emy Gustavsson, Helga Håkansson, Greta Gustavsson.  Ytterligare några Breviksdamer deltog i firanden, men finns inte med på bilden.

Ny ladugård i Nystuga
I mitten av 1950-talet revs den gamla ladugården i Nystuga. Familjen hade köpt den lada som fanns på Nygård av Ragnar Gustavsson på Lycka. Den revs först på Nygård och restes på nytt i Nystuga 1955. På bilden barnen Vestlund - Lennart, Gunnel, Berit och Eivor. Sittande Sven Vestlund och till höger om honom Emil Förare som var Valborgs bror. Mellan Berit och Eivor Sigge Dahlberg som var anlitad som murare.

Två systrar
Gunnel och Berit Vestlund i Nystuga tillsammans med hästen Munter. Gunnel född 1947 och Berit 1945. Bilden tagen i slutet av 1950-talet eller 1960.

Höskörden i Nystuga
Lennart Westlund och hans far Sven var ett ständigt par när det gällde att ta hand om "Slåttanna" i Nystuga.
En förklaring till Lennarts intresse kan ha varit att han fick köra traktor, familjens Grålle.
Bilden sannolikt tagen på tidigt 1960-tal.

Enda grabben i Nystuga
Lennart Westlund var enda pojken i familjen Vestlund i Nustuga. Han var född 1944. Han bodde i Nystuga huvuddelen av sin tid, men flyttade senare till Bostället. Lennart dog 2014.
 

Valborg i Nystuga
Valborg Vestlund född Förare 1923. Här tillsammans med hunden Tessie. Valborg gifte sig 1942 och flyttade till Nystuga 1947. Valborg och hennes man Sven fick fem barn - Eivor, Lennart, Berit, Gunnel och Yvonne. Hon avled 2004.
 

Lennart fyller 40
Alla syskonen Vestlund i Nystuga samlade på en bild. Bilden togs när Lennart fyllde 40 år år 1984. Från vänster Eivor, Berit, Lennart, Gunnel och Yvonne.